Ons team

Ons team bestaat uit gedreven en innovatieve professionals met uitgebreide ervaring in sales en marketing van met name medische hulpmiddelen. We zijn voortdurend op zoek naar baanbrekende producten die de behandeling van patiënten met artrose of peesblessures kunnen verbeteren. Daarbij schuwen we niet om de grenzen van de bestaande normen en richtlijnen te verkennen, met als doel veilige en effectieve behandelingen te bieden die elke individuele patiënt helpen pijnvrij te bewegen en beter te functioneren.

Evert-Jan van der Kamp

Met Supportho-Medical willen we dichter bij de arts en hun dagelijkse vraagstukken staan. 
" Uw probleem is (ook) onze uitdaging" . 

Met onze (vaak) verfrissende oplossingen en een laterale denkwijze, proberen we de focus te verleggen om zo het probleem vanuit een andere invalshoek aan te pakken. "omdat het altijd beter kan" 
Dit kan leiden tot andere, vaak betere resultaten. 
Als voorbeeld, het werken met Arthrosamid, een acrylamide hydrogel voor de behandeling van Artrose. Artrosamid zorgt voor een betere functie, minder pijnklachten en zwelling na slechts een enkele injectie. Het behadelresultaat houdt tot wel 3 jaar stand. www.arthrosamid.nl. Bijna te mooi om waar te zijn, maar je kunt alleen jezelf overtuigen door het toe te passen en de ongelooflijke verhalen te horen van patiënten.

Ton Grimminck

Ik word gedreven door innovaties in medische hulpmiddelen en oplossingen die direct de kwaliteit van leven verbeteren. De weg van idee naar marktaandeel is niet eenvoudig, maar de toegevoegde waarde voor zowel ondernemers als patiënten geeft altijd de kracht om door te zetten. Van zelfzorg bij gynaecologische onderzoeken tot preventieve orthopedie.

Paul van der Wielen

Als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd in knieklachten en operatietechnieken. Na 25 jaar ervaring in de orthopedische industrie, waar ik verantwoordelijk was voor de sales en marketing van producten in Nederland, België, Luxemburg en Scandinavië, was ik teleurgesteld door de beperkingen van traditionele behandelingen voor o.a. knieartrose. Te veel patiënten zijn ontevreden over hun knieprothese, en reguliere niet-operatieve behandelingen, meestal corticosteroïde-injecties bieden onvoldoende resultaat en werken de progressie van artrose in de hand.

Samen met Evert-Jan en Ton zijn we op zoek gegaan naar betere alternatieven die operaties kunnen uitstellen of zelfs voorkomen. 

Op deze website vindt u onze producten, die we zien als waardevolle, niet-operatieve oplossingen voor mensen met artrose en/ of peesblessures gericht op pijnvrij functioneren.

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.